Rendezvényre

 

Céges rendezvény? Esküvő? Buli?

Természetesen gondoltunk azokra is, akik nagyobb mennyiségű italt szeretnének vásárolni, de bizonytalanok az italok mennyiségét illetően!
Amennyiben rendezvényre szeretnél italokat beszerezni, nálunk akkor is jó helyen jársz. Több mint két évtizedes gyakorlatot, tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy segítségedre legyünk ha nem vagy biztos a mennyiségben.
Bármilyen jellegű esemény legyen is, esküvő, családi- baráti buli, céges rendezvény, céges ajándékozás, vagy akár saját kamrád feltöltése, kérj árajánlatot tőlünk bátran! Rengeteg eseményt szolgáltunk már ki, nagy pontossággal be tudjuk lőni a kellő mennyiséget, csak néhány alapvető kérdésre kell ismerjük a választ. Nem kell aggódnod, hogy "nyakadon marad egy csomó pia", van megoldás!
Általában ilyen esemény előtt néhány héttel mindenki elkezd készülődni, tervezni, szervezni, tudjuk hogy megy ez. Vedd fel velünk a kapcsolatot, jelezd kollégánknak, hogy szeretnél segítséget, mert rendezvényt tervezel, mi segítségedre leszünk a mennyiség kiszámolásában, árajánlatot adunk, megoldjuk a szállítást saját autóval és kollégával amennyiben igényled. Budapesten és pest megyében 100 ezer forint felett teljesen ingyenesen.
Mi több, garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt, de megmaradt, bontatlan, sértetlen zárjeggyel rendelkező italok visszavásárlására, ha szeretnéd! Ráadásul nálunk megtalálsz üveges- és dobozos söröket, üdítőitalokat, ásványvizeket, kávét, stb., azaz akár komplett italbeszerzést is intézhetsz egy helyen. Ha valami még sincs, akkor is lesz. Mi beszerzünk Neked rövid határidővel szinte mindent amire vágysz korrekt áron, hogy ne kelljen száz felé menj, maradjon időd a fontosabb dolgokra is!

Üzletünk Észak-Pesten található, az M3 autópályához közel, ahol INGYENES PARKOLÁS VÁR RÁD! A belváros felől autóval 10 perc alatt elérsz minket. 5-ös busz megállója 1 perc sétára.  Kollégáink szeretettel várnak, felvilágosítást tudnak adni italainkról, ha nagyobb mennyiséget vásárolsz, az autódhoz visszük, ha kéred be is pakolunk.

Címünk: 1152 Budapest, Rákos út 46.

Fizethetsz a helyszínen készpénzzel és bankkártyával is!

Nyitvatartás: 

Hérfő:          8-13-ig
Kedd:           8-17-ig
Szerda:        8-17-ig
Csütörtök:   8-17-ig
Péntek:        8-17-ig
Szombat:    8-13-ig
Vasárnap:    ZÁRVA

 

Telefon: 06204724702
Email: info@megadrink.hu