ír

Az ír whisky-k a könnyed eleganciájuk és karakteres ízviláguk miatt kivételesen népszerűek. Ez a whiskey-kategória gyökerei az ír sziget történelmébe nyúlnak vissza, és a hagyományos készítési módszereknek köszönhetően rendkívül finom és sima italokat eredményez.

Az ír whisky-k főként árpából, kukoricából és árpamalátából készülnek. A háromszoros desztillálás egyedi eljárása garantálja a rendkívüli tisztaságot és lágy karaktert, melyek a készítési folyamat során képződnek. A kukorica édesítő hatása és az árpamaláta komplex ízjegyei harmonikusan egyesülnek, különleges ízkombinációval ajándékozva meg a fogyasztót.

Az ír whisky-ket hordókban érlelik, és itt is a hagyományos tölgyfahordók játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az érlelési idő alatt a whisky felveszi a hordók aromáit, beleértve a vaníliát, a fahéjat és a karamellt, amelyek gazdag, sima ízprofilokat eredményeznek.

Az ír whisky-k rendszerint könnyű testűek és simák, így kiválóan alkalmasak azoknak, akik először ismerkednek a whisky-k világával. Az italok a citrusos és gyümölcsös jegyek kedvelőinek különösen kedveznek. Az ír whisky-k egyedülállóan puha karakterük miatt sokan kedvelik őket önmagukban fogyasztható italként is, de kiválóan szolgálnak koktélok alapanyagaként is.

Az ír whisky-k készítésének hagyományai, valamint a minőségi alapanyagok és gondos készítés eredményeként, ezek az italok egyre népszerűbbek a világ minden táján. Az ír whisky-k érdekessége és kifinomultsága mellett a könnyed stílusuk és élvezetes ízviláguk miatt széles körben élvezik a whisky-kedvelők és a koktélspecialisták egyaránt. Fedezze fel az ír whisky-k gazdag palettáját, és élvezze az egyedi ízélményt, amit ezek a kivételes italok kínálnak!

Rendezés:

JAMESON WHISKY 4,5L + ÁLLVÁNY

68.000 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON 18 YEARS WHISKY 0,7L DD.

62.800 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON SIGNATURE RESERVE 1L DD.

48.900 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON THE DISTILLER'S SAFE 0,7L

47.600 Ft
Kívánságlistára teszem

KNAPPOGUE CASTLE 16 YEARS 0,7L

37.500 Ft
Kívánságlistára teszem

GLENDALOUGH 7Y. MIZUNARA CASK 0,7L DD.

34.700 Ft
Kívánságlistára teszem

BUSHMILLS STEAMSHIP SHERRY OAK CASK 1L

28.000 Ft
Kívánságlistára teszem

POWERS WHISKEY 12 YEARS 0,7L

22.000 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON SINGLE POT STILL 0,7L

21.500 Ft
Kívánságlistára teszem

TEELING PINEAPPLE WHISKY 0,7L DD.

20.800 Ft
Kívánságlistára teszem

CONNEMARA DISTILLERS 0,7L+POHÁR

20.500 Ft
Kívánságlistára teszem

GREEN SPOT WHISKY 0,7L DD.

20.300 Ft
Kívánságlistára teszem