Japán

A japán whisky-k az utóbbi években a szeszesital-világban kirobbanó népszerűséget vívtak ki, és nem véletlenül. Ezek az italok a japán precizitás, művészet és az innováció tökéletes egyensúlyát tükrözik, ami különleges élményt nyújt minden whisky-kedvelő számára.

A japán whisky-k alapja gyakran a kiváló minőségű skót whisky-khez hasonlóan az árpa, a rozs és a kukorica. A japán whisky-készítők azonban saját stílusukat fejlesztették ki, amelyben hangsúlyt kap a szükséges körültekintés és a hagyományok iránti tisztelet.

Az érlelés során a japán whisky-k gyakran használnak különféle típusú hordókat, például Mizunara tölgyfahordókat, amelyek jellegzetes fűszeres és vaníliás ízjegyeket kölcsönöznek az italnak. A hagyományos skót hordók mellett a japán whisky-készítők kísérleteznek sherry és umeshu (szilva likőr) hordókkal is, létrehozva egyedi és gazdag ízkombinációkat.

A japán whisky-k könnyed és kiegyensúlyozott karakterükkel hódítanak. A füstös és tengeri jegyektől kezdve a gyümölcsös és virágos aromákig széles skálán mozognak. Ez az ízgazdagság és a finom elegancia kiválóan tükrözi a japán kultúrát és filozófiát.

A japán whisky-k nem csupán kivételes minőségük miatt híresek, hanem művészi palackjukkal is, melyek gyakran a japán kultúra szimbólumait tükrözik. A gyártók kreativitása és elhivatottsága olyan whiskykhez vezet, melyek nem csupán italok, hanem valódi műalkotások is.

Az utóbbi években a japán whisky-k globális kereslete rohamosan nő, és egyre többen fedezik fel ezen italok egyediségét és minőségét. Azok, akik a kifinomultságot, a gazdag ízvilágot és az innovációt keresik, talán nem is találhatnának jobb választást, mint egy japán whisky. Merüljön el a japán whisky világában, és élvezze a kiváló minőségű italokkal járó izgalmas ízutazást!

Rendezés:

NIKKA ALL MALT WHISKY 0,7L

47.500 Ft
Kívánságlistára teszem

SUNTORY HAKUSHU DISTILLERS RESERVE 0,7L PAPÍR DD

46.300 Ft
Kívánságlistára teszem

SUNTORY HIBIKI JAPANESE 0,7L DD.

42.000 Ft 39.290 Ft
-6%
Kívánságlistára teszem

SUNTORY THE CHITA 0,7L

23.200 Ft
Kívánságlistára teszem

SHINOBU WHISKY MIZUNARA 0,7L + POHÁR

22.800 Ft
Kívánságlistára teszem

TOKINOKA BLACK WHISKY 0,5L

21.600 Ft
Kívánságlistára teszem

ENSO JAPANESE WHISKY 0,7L+POHÁR

21.000 Ft
Kívánságlistára teszem

NIKKA BLACK RICH BLEND 0,7L

20.200 Ft
Kívánságlistára teszem

SUNTORY KAKUBIN 0,7L

19.800 Ft
Kívánságlistára teszem

NIKKA SUPER NIKKA 0,7L PDD.

19.500 Ft
Kívánságlistára teszem

AKASHI WHISKY 0,5L MEISEI+SAKE POHÁR

20.800 Ft 18.750 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

MARS KASEI WHISKY 0,7L

18.000 Ft
Kívánságlistára teszem