Blog

Bumbu Rum: Egyedülálló karibi ínyencség

A Bumbu Rum nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy ízesítőket. Az íze és aromái teljesen természetesek, a cukornád és a fűszerek egyedi kombinációjának köszönhetően.

Vodka

A vodka egy színtiszta, átlátszó szeszes ital, melynek alkoholtartalma általában 35-50% között mozog. Legfőbb jellemzője, hogy íztelen, ezért kiváló alapanyag koktélokhoz és kevert italokhoz, mivel a könnyű íze nem dominál más hozzávalók felett.

Japán whisky

A japán whisky-k kiegyensúlyozottak, finoman füstölt ízűek, gyakran gyümölcsös vagy virágos jegyekkel. Nemcsak minőségük, hanem művészi palackjaik is híresek, tükrözve a japán kultúra szépségét és szimbolikáját. A japán whisky népszerűségét az innováció és a minőségi színvonal iránti elkötelezettség, valamint a japán kultúra iránti tisztelet határozza meg.

Keserű likőrök európai gyökerekkel

A keserű likőrök egyedi kategóriát képviselnek a likőrök között, intenzív aromáikkal és gyógyászati célokat szolgáló összetevőikkel. Gyökereik Európába nyúlnak vissza, eredeti receptjeik gyakran szigorúan őrzött titkok. Az italok nevüket gyakran a bennük található keserű összetevőkről kapták.

Valódi orosz vodka – Russkaya

A Russkaya vodka Teljesen Oroszországban készül, az orosz vodkagyártás legmagasabb szabványai szerint csak orosz alapanyagokból, teljes állami minőség-ellenőrzés mellett.

Bemutatkozik a Tubi 60

A Tubi 60 egy izgalmas, látszatra zavaros, sárgás-citrusos színű természetes gyógynövénypárlat alalkotás Izraelből, mely 60 féle gyógynövény és fűszer titkos arányú összetételéből áll.

Hennessy, a legyőzhetetlen uralkodó

A konyakok világában az egyik legismertebb és a legkimagaslóbb márka a Hennessy. Ez a francia konyak több mint két és fél évszázados története során méltán szerzett hírnevet és tekintélyt.

Don Papa rum, a trópusi függetlenség esszenciája

A Don Papa egy életstílus terméke, amely a karibi szigetek felszabadult és élénk atmoszféráját idézi meg.

Martini Asti: Az édes élet pompája

Engedd, hogy átöleljen a Martini Asti könnyedsége, édessége és üdesége...

HELL energiaital: a magyar folyékony energia

A HELL energiaitalok kiváló választás lehet azoknak, akik fokozni szeretnék az éberséget és a teljesítményt