A Finladia Vodka ára eltörpül a minősége mögött

A Finladia Vodka ára eltörpül a minősége mögött

A Finlandia Vodka a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb vodkája, és ma már több mint 130 országban elérhető, mint a minőség és elegancia szimbóluma.

  A Finladia Vodka ára eltörpül a minősége mögött

 

 

A Finlandia Vodka Története

 

A Finnországban gyökerező vodka - mely a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb vodkája - története az 1970-es évek közepéig nyúlik vissza, amikor megalapították a Finlandia Vodka márkát. Azóta szerte a világban elismerik kivételes minőségét és egyedi ízvilágát. A Finlandia Vodka népszerűsége a kezdetektől fogva folyamatosan növekszik és fejlődik, és a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb vodkája. A Finnországban gyökerező vodka története - mely ma már több mint 130 országban elérhető, mint a minőség és elegancia szimbóluma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finn természetből merített tiszta víz

 

A Finlandia Vodka készítése során felhasznált víz forrása a Finnországban található Saimaa-tó, melynek vizét a finom és kristálytiszta ízekért aknázzák ki. Ez a tó Finnország egyik legnagyobb természeti kincse, és a Finlandia Vodka egyik titka a tiszta és friss ízek születésében.

 

 

Finnország Vodka törvényei

 

Finnországban a vodka készítésére vonatkozó törvények nagyon szigorúak, minden lépést gondosan ellenőriznek és szabályoznak. Ez a szigor és odafigyelés teszi lehetővé, hogy a Finlandia Vodka mindig kiváló minőségű és kifogástalan ízű legyen.

 

 

A Finlandia vodka különleges fajtái

 

A Finlandia Vodka különleges fajtái különböző ízvilágokat kínálnak, melyek mindegyike lenyűgöző és egyedi. Legyen szó a friss Lime, a gyümölcsös Cranberry vagy az édes Mango változatról, mindig találhatsz olyan Finlandia Vodka fajtát, mely megfelel az ízlésednek és az alkalomnak.

 

 

A Finlandia Vodka koktélkultúrája

 

A Finlandia Vodka nemcsak önmagában élvezhető, hanem kiváló alapanyag a különféle koktélokhoz és kevert italokhoz is. A Finlandia Vodka koktélkultúrája gazdag és változatos, és számos klasszikus és modern koktél receptet kínál, melyekben kiemelkedik a finom és tiszta íz.

 

Válassz te is kedvednek megfelelő Finlandia Vodka-t, és merülj el a finn minőség és elegancia világában!

 

Finlandia Classic

 

A Finlandia Classic az eredeti Finlandia Vodka, melyet a finnországi kiváló minőségű árpából és a Saimaa-tó kristálytiszta vizéből készítenek. A Classic vodka lágy és sima ízvilága, valamint tiszta és friss aromái teszik ideális választássá a klasszikus vodka koktélokhoz és a tiszta fogyasztáshoz egyaránt.

 

 

Finlandia Lime

 

A Finlandia Lime egy különleges változata a Finlandia Vodkának, mely friss és citrusos ízekkel kényezteti az ízlelőbimbókat. A finnországi természet által inspirált Finlandia Lime vodka ideális választás a nyári koktélokhoz és a frissítő italokhoz, melyekben a citrusos frissesség dominál.

 


Finlandia Cranberry

 

A Finlandia Cranberry vodka egy édes és savanykás ízvilágot kínál együtt, melyet a friss, finnországi áfonya inspirálta. Ez a fajta tökéletes választás a gyümölcsös koktélokhoz és az édesített italokhoz, melyekben az áfonya jellegzetes íze és aromája a meghatározó.

 

 

Finlandia Mango

 

A Finlandia Mango vodka az egzotikus trópusi ízek szerelmeseinek készült. Az édes és zamatos mangó ízvilágát finomra hangolták, hogy a Finlandia Vodka egyedülálló minőségét és tisztaságát magába szívja. Ideális választás trópusi koktélokhoz és különleges italokhoz.

 

 

Finlandia Blackcurrant

 

A Finlandia Blackcurrant vodka egy gazdag és intenzív ízű vodka, melyet a finn feketeribizli ihletett. Ez a finomság felfrissíti az ízlelőbimbókat a ribizli jellegzetes savanykás és édes ízeivel, és tökéletes választás a gyümölcsös koktélokhoz és a frissítő italokhoz.

 

 

Finlandia Botanical

 

Ezek az újdonságnak tekinthető típusok is gyümölcsös és különleges fűszeres fúziót alkotnak a vodkával!

Két variációban létezik:

 

Uborkás és mentás ízben, valamint

 

Vadbogyós és rózsaszirmos változatban.

 

 

Kiválogattunk néhány Finlandia koktél receptet is:

 

Finnországi Szikra Koktél:

 

Összetevők: 50 ml Finlandia vodka, 20 ml friss citromlé, 15 ml méz szirup, friss mentalevél.

 

Elkészítés: A Finlandia vodkát, citromlevet és mézszirupot rázd össze jéggel egy shakerben. Szűrd le egy pohárba, majd díszítsd friss mentalevéllel.

 

 

Boreális zöld koktél:

 

Összetevők: 40 ml Finlandia vodka, 20 ml zöld alma szirup, 20 ml friss limelé, szódavíz, alma szeletek díszítéshez.

 

 

Egy pohárba öntsd a Finlandia vodkát, zöld alma szirupot és friss limelevet. Keverd össze, majd töltsd fel szódavízzel. Díszítsd alma szeletekkel.Elkészítés:

 

 

 

Északi nap koktél:

 

Összetevők: 50 ml Finlandia vodka, 30 ml áfonya szirup, 20 ml friss limelé, áfonya és citromszeletek díszítéshez.

 

 

Egy shakerben rázd össze a Finlandia vodkát, áfonya szirupot és friss limelevet a jéggel. Szűrd le egy pohárba, majd díszítsd áfonyával és citromszeletekkel.Elkészítés:

 

 

 

Éjszakai Északi Fény Koktél:

 

Összetevők: 40 ml Finlandia vodka, 20 ml kókuszlikőr, 20 ml ananászlé, 10 ml lime lé, kókuszreszelék és ananász szeletek díszítéshez.

 

 

Elkészítés: Egy shakerben rázd össze a Finlandia vodkát, kókuszlikőrt, ananászlét és limelevet jéggel. Szűrd le egy pohárba, majd díszítsd kókuszreszelékkel és ananásszal.

  
Tartalomhoz tartozó címkék: Finlandia

Kapcsolódó termékek

FINLANDIA 0,7L+ 2 POHÁR

7.200 Ft
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA VODKA 0,7L

5.300 Ft 4.790 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA VODKA 1L

7.300 Ft
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA VODKA LIME 1L

7.550 Ft
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA BLACKCURRANT 0,7L

5.900 Ft
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA BOTANICAL 0,7L

5.900 Ft
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA CRANBERRY 0,7L

9.200 Ft
Kívánságlistára teszem

FINLANDIA BOTANICAL WILDBERRY & ROSA 0,7L

5.750 Ft
Kívánságlistára teszem