Találd meg a számodra legmegfelelőbb Jameson whiskey-t!

 Találd meg a számodra legmegfelelőbb Jameson whiskey-t!
A Jameson whiskey-k gazdag választéka elérhető a MegaDrink.hu oldalon, ahol különféle kiszerelésekben és ízesítésekben találhatók meg ezek a világszerte elismert ír italok.

A Jameson Original az ír whiskey-k közül a legismertebb. Hagyományos ír módszerekkel készül, háromszoros lepárlással, ami különlegesen sima ízt biztosít. Az érlelés során a whiskey tölgyfahordókban gazdagodik, melyek vaníliás, diós és karamellás ízjegyeket kölcsönöznek neki. Ez a whiskey aranysárga színű, lágy és selymes, ideális önálló fogyasztásra vagy koktélok alapanyagaként is.

 

A Jameson Black Barrel egy prémium változat, amelyet kétszeres pörkölésű hordókban érlelnek. Ez az eljárás mélyebb, gazdagabb ízeket eredményez, amelyekben a pörkölt tölgy, a dió és a fűszeres jegyek dominálnak. Ez a whiskey különleges ünnepi alkalmakra is kiváló választás.

 

Az IPA Edition és a Stout Edition a Jameson Caskmates sorozat részei, melyek különleges hordókban érlelődnek. Az IPA Edition hordói korábban India Pale Ale sört tartalmaztak, ami citrusos és virágos ízjegyekkel gazdagítja a whiskey-t. Ezzel szemben a Stout Edition a stout sörös hordók ízvilágát viseli magán, így sötét csokoládé és kávé ízjegyekkel egészül ki.

 

A Jameson Cold Brew egy különleges keverék, amely az ír whiskey-t és a hidegen főzött kávét ötvözi. Ez az ital tökéletes választás lehet kávérajongóknak, akik szeretnék felfedezni a whiskey új dimenzióit.

 

Az új Jameson Orange egyedülálló ízvilágot kínál, amely a hagyományos Jameson whiskey-t és az édes narancs aromáját ötvözi. Ez az ízesített whiskey frissítő és könnyű, ideális választás lehet koktélokhoz vagy akár jéggel önmagában.

 

Bármelyik Jameson whiskey-t választod, biztos lehetsz benne, hogy egy kiváló minőségű, hagyományos ír eljárásokkal készült italt élvezhetsz. Tekintsd meg a MegaDrink.hu oldalán elérhető kínálatot, és találd meg a számodra legmegfelelőbb Jameson whiskey-t!

Tartalomhoz tartozó címkék: Jameson whisky

Kapcsolódó termékek

JAMESON BLACK BARREL 0,7L + POHÁR

20.000 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON COLD BREW 0,7L

15.200 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON CASKMATES IPA EDITION 0,7

9.000 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON CASKMATES STOUT EDITION 0,7L

9.100 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON WHISKY 0,7L + POHÁR

11.000 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON ORANGE 0,7L

14.800 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON WHISKY CRESTED 0,7L DD.

15.700 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON SINGLE POT STILL 0,7L

21.500 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON THE DISTILLER'S SAFE 0,7L

47.600 Ft
Kívánságlistára teszem

JAMESON 18 YEARS WHISKY 0,7L DD.

62.800 Ft
Kívánságlistára teszem