Rólunk

                                                                        Üdvözlünk webáruházunkban!

 

Még a múlt században, 1999-ben nyitottuk meg ital kereskedelemmel foglalkozó üzletünket!
Csaknem 25 éve vagyunk a szakmában, a lelkes és kiváló kollégáink- valamint korrekt beszállítóink, partnereink jóvoltából.
Bevalljuk őszintén, hogy mi is szeretjük a jó italokat, kóstolgatjuk is rendszeresen - természetesen mértékkel  -  főleg az újdonságokat.
Hiszünk benne, hogy ajánlani is könnyebben tudunk egy terméket, ha ismerjük annak illatát, ízét, zamatát.
Sokéves tartozásunkat tettük jóvá a webshopunkkal, reméljük minden Kedves Vásárlónk megelégedésére! Törekedni fogunk arra, hogy kínálatunkba felvegyük a legújabb trendeket is a mármegszokott italok mellé.
MegaDrink névre hallgató italshopunkban fellelhetők: 
- bor (magyar és spanyol)
- brandy – cognac
- gin
- likőr, keserű likőr
- pálinka
- pezsgő (cava, champagne, prosecco )
- rum
- tequila (agave – mezcal)
- vermut
- vodka
- whisky – whiskey
 Szóval mindenféle szeszesital, köztük díszdobozos és különleges, minőségi italok is. Mindent nem lehet árulni, így mi meg sem próbáljuk, azonban törekszünk arra, hogy általunk is ismert, jó minőségű, finom italokkal szolgáljunk, kedvező árakon.
Üzletünkben a fentiek mellett forgalmazunk üveges- és dobozos söröket, energiaitalokat, szénsavas- és rostos üdítőitalokat, édességet, sós rágcsálni valókat, de még ásványvizeket is. Minden termékünket mennyiségtől függően közel nagyker árakon megvásárolhatsz a helyszínen (többet olcsóbban).
Amennyiben rendezvényre szeretnél italokat beszerezni, nálunk akkor is jó helyen jársz. Több mint két évtizedes gyakorlatot, tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy segítségedre legyünk ha nem vagy biztos a mennyiségben. Bármilyen jellegű esemény legyen is, esküvő, családi- baráti buli, céges rendezvény, céges ajándékozás, vagy akár saját kamrád feltöltése, kérj árajánlatot tőlünk! Garanciát vállalunk a tőlünk vásárolt, de megmaradt, bontatlan, sértetlen zárjeggyel rendelkező italok visszavásárlására, ha szeretnéd!
Üzletünk Észak-Pesten található, az M3 autópályához közel. ÜZLETÜNKNÉL INGYENES PARKOLÁS VÁR RÁD! Kollégáink szeretettel várnak, felvilágosítást tudnak adni italainkról, ha nagyobb mennyiséget vásárolsz, az autódhoz visszük, ha kéred be is pakolunk.
Címünk: 1152 Budapest, Rákos út 46.

Bármilyen kérdésed maradt, keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon: 06204724702

Email: info@megadrink.hu


Ha van kívánságod, ha olyat keresel amit éppen nem találsz, tedd kívánság listára, írj egy emailt vagy hívj telefonon és mi beszerezzük Neked a lehető legkedvezőbb áron, rövid határidővel!
 
Jó böngészést kíván a Megadrink csapata, reméljük megtalálod amit keresel!