Leírás és Paraméterek
Ouzo 12. A történelem és a hagyomány nem mindennapi aromájával. Nevét 1880-ban a Kaloyannis lepárló 12-es számú hordójáról kapta, melyet annak köszönhet, hogy mindig a 12-es számú hordóban tárolták a legkiválóbb ouzo-t, a név így garancia a kiváló minőségre. A Görög ánizslikőr természetes alapanyagokból készül, több mint tízféle gyógynövény és fűszer keveréke. Különlegességét az adja, hogy ezt a keveréket kétszer párolják le, így egy kivételesen jó minőségű, tiszta párlatot kapnak. Aromájában tiszta édeskömény, édesgyökér és ánizs érezhető enyhe fűszeres jelleggel. Az Ouzo 12 Görögország nemzeti itala. Főként hűtve, jéggel vagy vízzel, esetenként tisztán fogyasztják, azonban koktélként is kitűnő. Ha vizet adnak hozzá, opálossá, tejszerűvé válik az ánizsolajtól.
Gyártó cég: | Ouzo |