Leírás
A Keresztúri Pálinka Manufaktúra megtalálta a mák legjobb felhasználási módját és létrehozta a Mácum-ot. A gyümölcs pálinka lefőzését követően ledarált mák ágyon áztatják a pálinkát, mely a mák illatával, aromájával együtt minden tartalmát magába szívja. A likőr káprázatos, melyet a hazai gyümölcsökből hagyományos, kisüsti eljárással készülő pálinkának és kiváló minőségű máknak is köszönhető. Lágy, selymes íze az év bármelyik napján elvarázsolja fogyasztóját. Magyarországon az ‘igyál mákot, legyen mákod’ szlogen miatt a szerencse italának is tartják! A nagy sikerre való tekintettel a 30%-os Mácum likőr után a főzde kiadta 50% változatban is az italkülönlegességet. Az 50% kiadás a MAX Mácum nevet kapta és rendkívül erős. A tradicionális, intenzív pálinkákat kedvelők számára a MAX Mácum igazi ínyencség, ami összefogja a tüzes pálinka erejét és a mák egzotikus zamatát.