Japán whisky

Japán whisky
A japán whisky-k kiegyensúlyozottak, finoman füstölt ízűek, gyakran gyümölcsös vagy virágos jegyekkel. Nemcsak minőségük, hanem művészi palackjaik is híresek, tükrözve a japán kultúra szépségét és szimbolikáját. A japán whisky népszerűségét az innováció és a minőségi színvonal iránti elkötelezettség, valamint a japán kultúra iránti tisztelet határozza meg.

Néhány japán whisky kínálatunkból:

Suntory whisky

A Suntory whisky-t 1923 óta készítik, és Tokióból származik. Jellemzően gyümölcsös, enyhén füstös ízvilága van. Nagy hírnévnek örvend a minőségi whiskyk között.

Shinobu whisky

A Shinobu egy új japán whisky márka, hagyományos gyártási módszerekkel. Gyökerei az 1800-as évekbe nyúlnak vissza. Gyakran maltából vagy gabonából készül, lágy és könnyen iható.

Tokinoka whisky

A Tokinoka whisky malátából vagy gabonából készül, speciális vízforrásokkal. Lágy, gyümölcsös és kiegyensúlyozott ízű, könnyű és élvezetes. Népszerű Japánban és világszerte.

Nikka whisky

A Nikka 1934 óta főzik. Gyártása főként Hokkaido szigetén és Honshu-ban található városokban zajlik. Malátából vagy gabonából készül, és gazdag, komplex ízvilágú.

Hatozaki whisky

A Hatozaki whisky a Kaikyo Distillery japán terméke, mely Akashi városában készül. Malátából vagy gabonából készül, különleges japán vízforrásokból. Lágy, gyümölcsös és mézes ízvilágú, egyre népszerűbb a whiskykedvelők körében.

Akashi whisky

Az Akashi egy japán whisky, amit a White Oak Distillery készít Akashi városában. Malátából vagy gabonából készül, különleges japán vízforrásokkal. Lágy és könnyen iható, gyümölcsös és fűszeres ízjegyekkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Japán whisky whisky

Kapcsolódó termékek

AKASHI CRAFTED BY TOJI W. 0,7L

17.400 Ft
Kívánságlistára teszem

ENSO JAPANESE WHISKY 0,7L+POHÁR

21.000 Ft
Kívánságlistára teszem

SUNTORY HAKUSHU DISTILLERS RESERVE 0,7L PAPÍR DD

46.300 Ft
Kívánságlistára teszem

HATOZAKI BLENDED WHISKY 0,7L

12.000 Ft
Kívánságlistára teszem

SHINOBU WHISKY MIZUNARA 0,7L + POHÁR

22.800 Ft
Kívánságlistára teszem

NIKKA SUPER NIKKA 0,7L PDD.

19.500 Ft
Kívánságlistára teszem

DEWAR'S 8Y. JAPANESE SMOOTH 0,7L

13.800 Ft
Kívánságlistára teszem